Over Bodembeheer Nederland
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,page-parent,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Over Bodembeheer Nederland

Bodembeheer Nederland is een gezamenlijk initiatief van Bodemcentrum, Bosatex, Nazorg Bodem en SBNS, in overleg met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Bodembeheer Nederland is een stichting zonder winstoogmerk, heeft niet tot doel commerciële activiteiten te ontplooien en opereert op het grensvlak van overheid en bedrijfsleven.

Bodembeheer Nederland wil:

  • het voor Bodemcentrum, Bosatex, Nazorg Bodem en SBNS mogelijk maken hun (rest)activiteiten en verantwoordelijkheden over te dragen aan een solide nieuwe organisatie;
  • bedrijven een totaal oplossing bieden: van ontzorging door begeleiding bij een eenmalig en moeilijk traject en kwalitatief goede en goedkope inkoop van de sanering tot duidelijkheid over subsidiemogelijkheden en het wegnemen van onzekerheden;
  • een organisatie zijn die faciliteert bij het vlottrekken van ontwikkelingslocaties waar bodemverontreiniging een belangrijk knelpunt vormt;
  • een organisatie zijn die bedrijven en overheden helpt door het overnemen van verplichtingen en risico’s;
  • een organisatie zijn die op een goede en verantwoorde manier tot in lengte van dagen nazorg van verontreinigde locaties garandeert.

Diensten

Bodembeheer Nederland zal zich richten op:

Subsidies

Saneringen

Nazorg

Risico
afkoop

Gebiedsgericht grondwaterbeheer

Onze medewerkers
Bodembeheer-Nederland_Henri

Henri Schouten

Directeur
Henri is eindverantwoordelijk voor Bodembeheer Nederland. U kunt bij hem terecht met al uw vragen en ideeën.

Bodembeheer-Nederland_Joep

Joep van der Wee

Projectmanager
Joep werkte vanaf 2008 bij Bodemcentrum en maakte na de fusie de overstap naar Bodembeheer Nederland. Hij kan de mogelijkheden beoordelen voor inzet van de bedrijvenregeling of de cofinancieringsregeling en kan u helpen met het opstellen van een “totaalplan voor sanering”. Hij hielp zo al veel bedrijven met de aanpak van hun bodemprobleem.

Bodembeheer-Nederland_Ernst

Ernst Algra

Projectmanager
Ernst werkte sinds 2007 bij Nazorg Bodem en maakt sinds de overname deel uit van het vaste team van Bodembeheer Nederland. Hij heeft een uitgebreide ervaring op het vlak van nazorg en de afkoop van nazorgactiviteiten. Daarbij kan Ernst u helpen met het opstellen van een “totaalplan voor sanering”.

Bodembeheer-Nederland_Niels

Niels van Ras

Projectmanager
Niels zit sinds 1999 ‘in de bodem’. In 2008 begon hij bij Bodemcentrum en Bosatex, en werkte daar aan onderzoek naar en sanering van bodemverontreinigingen van met name gechloreerde verbindingen. Voor Bodembeheer Nederland doet hij dat nu ook.

Bodembeheer-Nederland_Vincent

Vincent Breij

Projectmanager
Vincent werkte vanaf 2007 tot 2017 voor Bodemcentrum, en sinds de fusie ook voor Bodembeheer Nederland. Zijn motto: flexibel als het kan, doortastend als het moet.

Bodembeheer-Nederland_Diek

Diek Roessingh

Projectmanager
Diek is vanaf het prille begin betrokken geweest bij Bodemcentrum. Een logische stap dat hij ook sinds april 2017 als projectmanager bij Bodembeheer Nederland werkzaam is. Op creatieve wijze en oplossingsgericht staat hij de deelnemers in het zuiden van Nederland bij.

Bodembeheer-Nederland_Ted

Ted de Jong

Projectmanager
Ted verzorgt al sinds medio jaren '90 de voorbereiding en uitvoering voor verschillende branchegerelateerde bodemsaneringsorganisaties. Zijn uitgangspunt is een maximaal milieuhygiënische, financieel overzichtelijke en eindige saneringsaanpak te bieden.

Bodembeheer-Nederland_Mark

Mark Toonen

Controller
Mark verzorgt de administratie voor Bodembeheer Nederland.

Marielle 1 - 2019

Mariëlle Verbruggen

Officemanager
Regelneef Mariëlle is ons eerste aanspreekpunt en onze steun en toeverlaat op kantoor in Den Bosch.

Emilio-1a

Emilio Geraets

Projectleider
Emilio zal de projectmanagers ondersteunen om de projectdata van diverse projecten te beheren. Tevens zal hij databeheer in kaart brengen.

Bodembeheer-Nederland_Marjolein

Marjolein Vrijenhoek

Communicatieadviseur
Drukwerk, website, mailings, persberichten et cetera: Marjolein zorgt ervoor dat alles past bij de (huis)stijl van Bodembeheer Nederland.

Wilt u meer weten over  Bodembeheer Nederland?
Neem contact met ons op, wij maken graag kennis.